Hírek

December 15-ével 274 rákötés készült el .Az idén december 18-a a bejelentés utolsó dátuma és december 21.22. az utolsó átvételi időpont.

A folytatás 2016 januárjában lesz az időjárásnak megfelelően.


Befejeződött a szennyvízcsatorna-hálózat kiépítése és a hozzákapcsolódó szennyvíztisztító telep felépítése a községben.
A kivitelező hat hónap alatt valósította meg a közel egymilliárd forint értékű beruházást , melyet 10.21-én ünnepélyes keretek között átadtak a sajtótájékoztatót követő zárórendezvényen.

November elsejétől elindult a szennyvíztisztító telep próbaüzeme.

A házi rákötések megkezdésének időpontjáról minden ingatlan tulajdonos értesítést kap az önkormányzattól.Befejeződött Jakabszálláson a   mintegy 11 ezer 600 méter hosszú zárt rendszerű szennyvízcsatorna hálózat kiépítése. Jelenleg a közterek helyreállítása folyik.

Nagy intenzitással folynak a jakabszállási szennyvíztisztító telep építési, gépészeti, energetikai és vezérléstechnikai munkálatai.


„Jakabszállás Község szennyvízelvezetése és tisztítása szennyvízcsatorna hálózat és szennyvíztisztító telep létesítésével" KEOP-1.2.0/B/10-2010-0080


Befejeződött Jakabszálláson a   mintegy 11 ezer 600 méter hosszú zárt rendszerű szennyvízcsatorna hálózat kiépítése.Jelenleg a közterek helyreállítása folyik.

Készül a szennyvíztelephez vezető út.Nagy erőkkel folynak a szennyvíztisztító telep építési munkálatai is.


Nagy érdeklődés mellett rendezték meg július 25-én szombaton a Jakab-napi Vigasságot Jakabszálláson A Parkerdőben a nagyszínpadon   késő estig tartó vigasságon nem volt hiány zenéből, látványból és vidámságból. A helyszínen felállított projekt sátornál lehetősége volt a lakosságnak, hogy érdeklődjön a szennyvízcsatornázásról.


A szennyvíztisztító telep vezérlő épülete már tető alatt van és folyamatosan épül a telep többi része is. Megkezdték a szennyvízátemelők gépészeti szerelését.
Az utcákban tovább folytatódik a gerinc vezeték fektetése a többi részen folyik a víztelenítés.


Gőzerővel folynak Jakabszálláson a szennyvízcsatornázási projekt kivitelezési munkálatai. Fektetik a gerincvezetékeket, készülnek a házi bekötő vezetékek, épülnek a szennyvízátemelők és megkezdődött a szennyvíztisztító telep építése is.


2015 05.08-án sajtótájékoztatón és lakossági fórummal egybekötött ünnepélyes nyitórendezvényen tájékoztatták a lakosságot és a sajtó képviselőit Jakabszálláson a csatornázási projekt megkezdéséről és a szükséges tudnivalókról.A Művelődési Ház zsúfolásig megtelt az érdeklődőkkel.


  Következő